Sjællandsk idyl

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
De Vestsjællandske Alper er et storslået istidslandskab. De Vestsjællandske Alper er et storslået istidslandskab. Foto: VisitHolbæk.

ENESTÅENDE NATUR: De fredede "Vestsjællandske Alper" er enestående natur, hvor får og geder afgræsser de grønne bakker.

image 21756-1Alperne er et unikt naturområde, der har officiel status som nationalt, geologisk interesseområde herunder også Brorfeldebakkerne. De mange små og store søer er resultatet af smeltende gletsjere, der efterlod "død-is-huller", hvoraf den største er Maglesø.

Midt i herligheden ligger Farmen, der denne sommer er åben for alle, der elsker den danske natur og miljøbevaring. Her er gode muligheder for lærerige og gode oplevelser i det fredede istidslandskab.

- Vi håber, at alle får mulighed for at opleve dette helt unikke landskab og lærer respekt for vores dyrs velfærd. Der er mulighed for fordybelse, fordi vi har stilheden og den nære kontakt med planter og dyr, siger Pernille Ingrisch, som ejer stedet.

image 21755Hen over sommeren vil der på stedet være en række arrangementer som eksempelvis Sankt Hans Aften den 23. juni. Læs mere om de mange aktiviteter på Farmen ved Maglesø.

Senest ændret Mandag, 16 juli 2018 06:43

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.