Nye krydstogtskibe

Udgivet i Nyt fra rejsebranchen
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)
Krydstogt - som her ved Dubrovnink - er en rejsetrend i vækst. Krydstogt - som her ved Dubrovnink - er en rejsetrend i vækst. Foto: MSC Cruises.

DRØMMEREJSER: Krydstogt er blevet lidt af et hit blandt danskere, svenskere og nordmænd, der vil nyde livet. Det får nu MSC Cruises til at opruste med hele to nye skibe.

msccruices

I alt investerer MSC Cruises næsten fem milliarder euro, hvilket er den absolut største satsning i selskabets historie.

- Med de nye, innovative skibe møder vi den øgede efterspørgsel på krydstogter, samtidigt som vi befæster vores position som et af verdens mest moderne krydstogtsrederier, siger Claes Tamm, skandinavisk chef for MSC Cruises.

De to skibe bliver af den nye type "Seaside", der er er bygget, så gæsterne kommer meget tæt på vandet med et nyt promenadedæk, der strækker sig hele vejen rundt om skibet. Poolområdet i skibets agterstavn er også ændret i forhold til tidligere.

Flere af kahytterne får altaner og de 323 meter lange og 41 meter brede skibe får panorama elevatorer med havudsigt. Der er simpelthen mere af det hele - mere luksus. Du kan læse om krydstogt, priser og MSC Cruises her. God tur.

Senest ændret Fredag, 30 maj 2014 08:19

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.