Vi elsker USA

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Vi er helt vilde med USA og Californien. Vi er helt vilde med USA og Californien. Foto: Atlantic Link.

AMERIKA: Skandinaverne rejser til USA mere end nogensinde før. De seneste ankomsttal for 2013 viser en seks procents stigning fra Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Det er især Californien, der er populær blandt de nordiske rejsende. Fra 2008 til 2012 er indrejser til "Den Gyldne Stat" steget med 39 procent.

- Selvfølgelig betyder Hollywood og guldgraverhistorien en del, men jeg tror, at Californiens uendelige muligheder er det, der virkelig tiltrækker skandinaverne, siger Karin Gert Nielsen, Managing Director for Visit California i Skandinavien og Finland.

Hun henviser da også til, at den amerikanske Ambassadør, J. Rufus Gifford, ved USA Travel Show 2014 sagde: "In California, there's magic around every corner".

Det er der vist mange, er vil give ham ret i. Californien er berømt for sin meget varierede natur med en dramatisk kystlinje, smukke ørkenlandskaber og storslåede nationalparker. Læg dertil et par millionbyer som Los Angeles og San Francisco, det bakkede vinlandskab og en unik surferkultur.

cali2

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 16:44

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.