Ægte Wild West

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Foto: Atlantic Link. Foto: Atlantic Link.

OREGON: Hvis man vil opleve det "Det Vilde Vesten", så er staten Oregon et oplagt valg med mulighed for at se lassosvingende cowboys, vilde tyre, indianerdragter og flot rodeo.

Sommer rodeo-sæsonen i Oregon stor for døren og med den følger et ægte sus af Wild West-stemning for fuld udblæsning, fremført af råbende og modige cowboys og skrigende og seje cowgirls.

I Oregon skydes sæsonen i gang den 13. - 15. juni, hvor det traditionsrige Sisters Rodeo åbner. Disciplinerne er blandt andre ridning uden sadel, kalvefangst med lasso og tyreridning.

Også rodeoet Pendleton Round-Up holdes i Oregon. Det er et af USA's mest prestigefyldte rodeos, der blev holdt første gang i 1910 i den lille prærieby Pendleton, der ligger helt oppe i det nordøstlige hjørne af Oregon. Mere end 70.000 gæster fra hele verden strømmer hvert år til for at få en autentisk oplevelse ud over det sædvanlige.

I år går det løs fra den 10.-13. september med rodeo-shows, paradeoptog, "Indian Relay Races", hestevæddeløb og naturligvis countrykoncerter.

Læs mere om Pendleton Round-Up her.
Se alle sommerens rodeos i Oregon her.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 16:44

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.