Sommer og blomsterprint på vej

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Med sommeren kommer i år også det smukke blomsterprint. Med sommeren kommer i år også det smukke blomsterprint.

LIVSGLÆDE: Tager du ud i butikkerne, lægger du måske mærke til, at en ny tendens er blomstret frem – nemlig blomsterprintet. Det er nemlig ikke kun planterne og blomsterne i haven, der stille og rolig kommer frem i takt med solen.

Det seneste stykke tid har blomsterprintet nemlig hobet sig op på diverse typer af varer og produkter. Blomsterprintet er en perfekt måde at skyde foråret i gang, og har du lyst til at pifte dine omgivelser op med fine blomster, er der rig mulighed for dette.

Blomster i klædeskabet

Kigger du i tøjbutikkerne, vil du især lægge mærke til tendensen, da den næsten ikke er til at overse her. Overalt hænger diverse beklædningsdele og accessoires, der er klar til at komme med hjem og pynte overalt. Er du vil med printet, kan du få det på næsten lige, hvad du ønsker.

LÆS OGSÅ: Er det slut med armbåndsuret?

Om det så er nogle fine sneakers, der skal være lidt mere sommerlige end de andre, du har i skoskabet derhjemme, eller om du i stedet er på jagt efter en flot sommerkjole, der skal bruges i det fine vejr, er der råd for det. Bukser med blomster og ikke mindst trænings- og undertøj er ligeledes til at købe med forårets mest populære mønster.

Der er altså ingen grænser for, hvad du kan købe med diverse blomsterprint i forskellige farver og udgaver. Generelt er det dog kvinderne, der plejer at foretrække det, da det ikke alle mænd, der synes det er lige mandligt at være iklædt dette motiv. Men blomster på herretøj behøver ikke kun give kedelige associationer til kiksede, afvaskede hawaiiskjorter, tværtimod. Eksempelvis findes der mange herreskjorter med enkle mønstre, der kan gøre det lidt mere livligt og skabe afveksling i det ellers lidt kedelige tøj.

Blomsterprintet er derfor både til kvinder og mænd, og da det findes i et hav af forskellige udgaver, burde der være noget for enhver smag – fra det diskrete til det mere farverige.

stel-blomster-blomsterstelPrint i boligen

Det er dog ikke kun på tøj, sko og accessoires, at blomsterprintet er til at få øje på. Når det kommer til din indretning i din bolig, er det ligeledes en idé at pifte det op med flot blomsterprint.

Nogle forbinder det måske med mormors gamle sommerhus, men der er mange fine ting – nye som gamle – hvor forårets mest udbredte motiv bestemt vil pynte og give en særlig stemning.

Eksempelvis er der sengesæt, der kan give en ekstra glæde til soveværelset, som ellers for nogle er et lidt overset rum, når det kommer til pyntende boliginteriør.

På stel kan blomsterprint ligeledes give et fint og feminint udtryk og pifte hjemmet op en smule. Nogle forbinder dog disse med antikt blomsterstel, der kan købes for småpenge på et loppemarked. Men det behøver bestemt ikke kun være tallerkener med slidte blomsterprint fyldt med skår, der er tale om. Sådanne stel findes bestemt også i fine udgaver – eksempelvis laver Royal Copenhagen stel med blomster, der er svære at stå for.

Derudover kan flotte puder og dekorerende billeder også fås i farverige og diskrete blomsterprint, som kan skabe lidt liv i hjemmet. Det hjælper en med at komme i forårshumor og giver en et forspring på sommeren, som vi stadig har i vente. Skal printet kunne ses i lidt større udgaver, kan du vælge at udsmykke en endevæg i et af boligens rum med noget blomstret tapet.

Blomsterprint i alle prislejer

Hvor de unge kan gøre brug af diverse studierabatter, er det anderledes for de ældre. Det er dog ikke kun dyre mærker, der procederer varer med blomsterprint. De kan findes i dyre såvel som billige udgaver.

Bare fordi det er en tendens, betyder det dog ikke, at man nødvendigvis skal følge denne – for hvis man skal gøre dette hver gang nye trends kommer frem, kan det være svært ikke at sprænge budgettet. Men det ser ud som om blomsterprintet er kommet for at blive i år, og er du også en af dem, der er faldet for det, er der masser af muligheder for at pifte tøj og boliginteriør op med sæsonens smukke print.

spart

Senest ændret Torsdag, 04 maj 2017 06:17

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.