Livsstil

FORNEMT BESØG: I næste weekend kommer Polens tidligere præsident og nobelprismodtager Lech Walesa på et fire-dages ophold til Danmark.

NYD PÅSKEN MEN.......: Påsken, en af årets store madspildshøjtider, står for døren. Men vi kan gøre meget for at undgå at smide så meget god mad i skraldespanden, og det bør vi. Få her et par fif, hvis kontrollen med køleskabet kan være ekstra svær i højtiderne.

AFSLUTTET - Vind en ECO PROOF-jakke fra Haglöfs

Tirsdag, 27 marts 2018 00:00 Skrevet af

KONKURRENCE: Har du brug for en ny regnjakke? Deltag i konkurrencen og vær med i lodtrækningen om en ECO PROOF-jakke fra Haglöfs til en værdi af 2.400 DKK.

MORS DAG: "Vi skal alligevel ikke have noget med herfra, andet end minderne". Sådan lyder et gammelt mundheld, som lægger op til, at det væsentligste i livet ikke skal findes i det materialistiske.

Nedtællingen er i gang, og snart tager mange på påskeferie for at genvinde varmen efter de kolde vintermåneder. Men hvordan beskytter man sig selv bedst som bleg dansker? Det kan være svært at vide, hvilke anbefalinger man bør følge, og hvilke som er myter. Her gør hudplejemærket Derma op med de største myter, så du ved, hvordan du bedst beskytter dig og dine kære på ferien.

Mange danskere får ikke det ud af det bredbånd de betaler for, som de burde. For det meste skyldes det, at deres wi-fi signal er signifikant forringet, når det endelig når den enhed, hvorpå det skal bruges.

ATJU: Årets første måneder kan være svære at komme igennem. Mange af os mærker svækkelsen efter decembers gode mad og alkohol, og immunsystemet kan have brug for et boost. Forkølelser er hver mands herre og ofte, kan de komme igen og igen. Men der er muligheder for at hjælpe kroppen på vej.

Der er ikke nogen grund til at starte dagen uden morgenmad, for spiser man yoghurt hver dag, så gør man sin krop en stor tjeneste, ifølge ny forskning.

Hotels.com har ved hjælp af kunstig intelligens foretaget verdens første #TravelBrag-analyse for at undersøge, hvad man blærer sig med på sociale medier.

NY TENDENS: Et nyt ord er kommet til ferieordbogen. 'Glamping', som er en sammentrækning af ordene 'glamour' og 'camping'. Lægger man Kroatien oveni, bør der være tale om ren luksus.