Livsstil

FODTØJ: Der findes et hav af forskellige træningssko fra forskellige mærker og til forskellige formål. Hvis du går op i træning og træner flere gange om ugen, bør du investere i et par træningssko. Hvilke type træningssko, du skal købe, kommer an på, hvilke aktiviteter du udfører i træningscenteret.

SPORTY FRITID: Tennis er en sportsgren, som er elsket og fulgt af mange - både når det gælder de store tennisturneringer i fjernsynet, som US Open og Wimbledon, men også når det kommer til at spille selv i fritiden.

GOD DANSK VIN: Sommeren igennem har Sonja og Kim Hedegaard fra Ørby på Samsø inviteret til åben vingård i deres vinmarker i hjertet af byen, hvor jorden en skråning er perfekt til vindyrkning.

OPLEVELSER: Er du lige blevet færdig med studiet, eller er du i en situation, hvor du måske står imellem jobs og har mulighed for at tage et par uger eller måneder ud af kalenderen? Så kan det måske være meningsfuldt for dig, at lære nye kulturer og nye mennesker at kende, hvor du kombinerer rejse og undervisning.

FRITID: Mange er ikke altid opmærksomme på, at de tager arbejdet og dets pres med sig hjem, hvilket går stærkt ud over deres fritid. Det kan godt være, at det er svært at lade alle arbejdsopgaverne ligge, når du får fri, og det kan godt være at du bliver nødt til at tage dem med hjem, men begrænser du det ikke i din fritid, så er det på bekostning af familien, parforholdet eller måske dit helbred.

FRITID: Drømmen om en hest er noget vi er mange, der har gået med. Desværre ender drømmen ofte som en udfordrende en af slagsen, da der kan komme mange uforudsete udgifter og problemer ved anskaffelse af en hest.

FRITID: I Fritiden kan vi i princippet kan gøre hvad vi vil og ikke behøver tage ordre eller påtage os forskellige arbejdsopgaver.

EFTERÅR: Sommeren 2017 er som altid gået for stærkt. Snart er den ovre, og for mange er det en rigtig trist nyhed. Heldigvis er sensommeren, som vi bevæger os hen mod nu, også en hyggelig tid, der byder på mange muligheder for sjove aktiviteter og hyggeligt samvær.

BØRNEFAMILIER: Den danske sommer har ikke været den helt store succes, og snart kommer det endnu koldere efterår. Men med fornuftigt udstyr er der masser af sjove udendørs aktiviteter, du kan gå i gang med sammen med dine børn.

MALMØ: Den populære byfest, Malmøfestivalen, folder traditionen tro kulturen ud i en hel uge.