Livsstil

NATIONALMUSEET: Under overskriften "Jagten på historien" åbner dronning Margrethe den 28. januar en særudstilling på Nationalmuseet i København.

TRYGHED: Den landsdækkende organisation Natteravnene kommer muligvis til endnu en by - nemlig Dragør. Formålet er at skabe mere tryghed for alle i byen.

LIVSSTIL: De fleste har nok oplevet et behov, for at få stimuleret krop og sjæl på en anderledes måde end den, man er vant til. Ønsket for netop dette kommer fra vores medfødte nysgerrighed. Mennesket vil altid søge nye udfordringer, nye indtryk og ny viden.

DIN FREMTID: Vi er trådt ind i 2017, og mange har lavet diverse nytårsforsæt for at få det bedst mulige år. Imens nogle venter tålmodigt, gør andre brug af horoskoper for at få en indsigt i, hvad livet måske vil bringe dem i det nye år.

UNDERHOLDING: Sommersæsonen i Tivoli begynder den 6. april, og dermed kan Tivolis helt nye bygning Orangeriet tages i brug. Bygningen har en helt ny scene til de lidt mindre koncerter, og smukke, sarte blomster og træer rammer scenen ind.

SPIS SUNDT: At tabe sig og blive stærkere og mere tonet kræver viden, prioritering og benhårdt arbejde. Med denne bog kan man ifølge kost- og træningseksperten Sara Jin Smidt nå sine resultater, komme i sit livs form og få kroppen, man altid har drømt om.

HOTELOPHOLD: Der var masser af besøgende i jule- og nytårsdagene på det 4-stjernede Bandholm Hotel nord for Maribo lige ud til Smålandshavet.

ARBEJDSLIV: Det er starten på et nyt år, og for mange betyder det, at der skal ske noget nyt i deres liv. Ofte betyder dette, at man begynder i det lokale fitnesscenter, eller man skal til at spise lidt mere grønt. For andre kan det være ønsket om et nyt arbejde eller at stige i hierarkiet på det nuværende arbejde.

HVALPE: I de første måneder af året skifter mange små hundehvalpe traditionen tro trygheden ud hos hundemor med en helt ny familie. Men man kan gøre meget for at reducere de små hvalpes angst og dermed give den lille hund en bedre start i den nye familie.

PENGE: En god hobby er noget af det vigtigste, man kan have i sit liv. Det er her, man kan fordybe sig i flere timer uden at føle, at et eneste minut har passeret.