Livsstil

BLIV SET: Formel 1-køreren Kevin Magnussen vil have flere børn til at bruge reflekser, for det hjælper til at blive set i trafikken.

GODE SKO: Det er yderst vigtigt at få pakket det rette fodtøj med i kufferten – uanset om du skal på sightseeing i storbyen, til sydens sol eller på vandretur i det skandinaviske terræn. Det er dog ikke altid lige let at udvælge de rette sko til ferien – især ikke som kvinde. Hvilke kriterier skal man vælge ud fra? Og hvor mange par skal man medbringe?

GODE ÆBLER: I Gråsten er man så glad for æbler, at de sunde frugter har fået deres helt egen Gråsten Æblefestival, der løber over tre dage i kystbyen.

FANØ: Nationalparken Vadehavet strækker sig fra Blåvandshuk i nord til Tøndermarsken i syd. Området er et enestående og omfatter Vadehavet, øerne Fanø, Mandø og Rømø, samt de lave landarealer og digerne langs fastlandets kyst.

ERSTATNINGSRET: Mange har efterhånden hørt om og prøvet Pokémon Go spillet. Men hvordan er man egentlig stillet, hvis man kommer til skade, mens man spiller? En advokat i erstatningsret giver her et bud.

KATTEGATKYSTEN: Danskerne er ved at få øjnene op for den svenske kyst, når det gælder wind-, wave- og kitesurfing.

LÆSEVANER: Efter en afslappende sommer begynder hverdagen igen. Er dit barn lige begyndt i skolen? Hvis ja, så er her nogle gode fif til en lidt bedre læsestart. Skolegangen skal jo helst være både lærerig og uden besvær.

BILLIGT OG SJOVT: Sommeren og efteråret er det tidspunkt på året, hvor danskerne plejer at bruge allerflest penge. Mange vælger at tage ud at rejse, hvor der ikke skal spares på noget eller kaster sig over aktiviteter herhjemme i Danmark.

KÆLEDYR: Hunde og katte, der har været med i bilen på sommerferie, kan have oplevet at blive køresyge. Samtidig kan det være både ubehageligt og stressende for de firbenede, at sidde med i bilen på vej til sommerhuset eller sydpå.

MALMØFESTIVALEN: I dagene fra den 12. til 19. august er der kultur for alle pengene på den anden side af Øresund. Det sker når Malmøfestivalen løber af stablen med en lang række aktiviteter.