Livsstil

Livet som distræt eller ligefrem glemsom kan være hårdt, da ting har en tendens til at blive glemt i en travl hverdag. Med disse 5 apps bliver det dog lettere at huske alle sine to-dos.

Noget af det allervigtigste ved den regelmæssige træning er egentlig ikke træningen selv, men derimod den efterfølgende restitutionen.

E-cigaretter har været på markedet i mange år. Derfor er det også noget, de fleste kender til. Det var før i tiden et problem at rejse med fly, hvis du skulle have en e-cigaret, da ikke alle vidste hvad, det var og der var ikke nogle klare regler på dette punkt. I dag er sagen dog en anden og du kan roligt tage den med dig.

Skal du på vandretur, er det vigtigt med det rette udstyr, så du hverken kommer til at mangle noget eller endnu værre – slæber alt for meget med. Få gode råd og en tjekliste til vandreturen her.

DET GODE LIV: Efterår og vinter kan for nogle være en svær tid at komme igennem. Men hvorfor ikke bruge de mange måneder til at nyde sig selv og sit hjem - være til stede i det nære?

Raffineret sukker giver dig hurtig energi, og så smager det godt. Men et for stort indtag kan medføre vægtproblemer og betyde, at du vedligeholder uønskede inflammationsprocesser i kroppen.

Danmark er et cykelland, men til trods for denne fine titel er cyklister en udsat gruppe i trafikken.

Spektrofotometri er en analysemetode, der anvendes i forbindelse med bestemmelse af kemiske forbindelser og deres koncentration i en specifik opløsning.

Traditionel fitness er ikke for alle. Her er 5 alternative motionsformer, som kan gøre det lettere for dig at komme i gang med at bevæge kroppen.

Her på siden skriver vi tit om rejser, da det er utrolig givende for hele din krop. Det er godt for både krop og sjæl at tage ud at rejse. Men faktisk kan du også opnå ufattelig meget livskvalitet hjemme fra din bolig. Ja, selv hvis du rejser meget, vil vi anbefale dig, at du også prøver at optimere dit hjem.