Husk den rigtige hudpleje til rejsen

Udgivet i Skønhed
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Der er mange ting at holde styr på, når man tager på ferie. Der er mange ting at holde styr på, når man tager på ferie.

Flere og flere danskere vælger at rejse mod det store udland, det er en tendens, som har været konstant stigende over den seneste årrække. En af de helt store årsager til danskernes øgede rejselyst skal findes i det faktum at flybilletter er billige som aldrig før set. Det er for tiden muligt at rejse til USA for en flad tusindekroneseddel, det er ikke noget som før er set, og da slet ikke tværs over Atlanten.

Få pakket det rigtige

Nå turen går til udlandet er det altid vigtigt at have styr på især hudpleje og medicin inden afrejse. Det er især vigtigt med medicin, da det ikke er alle lande i verden som alt dansk medicin lovligt kan medbringes til. Her skal der bruges et medicinpas, det kan laves hos nærmeste myndighed.

Udover medicin er der andre meget vigtige ting, som skal have en plads i kufferten. Det er bl.a. hudpleje. Det lyder mindre alvorligt end det er, men en solskoldning eller eksem kan ikke være nemt at behandle med udenlandske produkter, som man hverken kender virkningen eller risikoerne ved.

Intimpleje er også et punkt som bør huskes inden afrejse, det er stadig en smule tabubelagt, men er altså vigtigt at have styr på, da generne kan være mange. Især svamp kan give problemer de steder i verden, hvor varmen og luftfugtigheden er højere end her i Danmark. Der findes mange forskellige typer creme mod svamp, så er det bare om at få indkøbt den rigtige inden afrejse, og så ellers huske at det højst må være 100ml. flasker.

Er noget blevet glemt?

Hvis man er så uheldig at have glemt at pakke det hele inden flyet lettede, er der råd for det. Første råd er at holde sig meget langt væk fra alle suspekte forretninger, da det ganske enkelt er umuligt at kende virkning og bivirkning ved de produkter som sælges. Det kan meget nemt gå galt og ende rigtig grimt, især hvis turen går til et land hvor det er knapt med ressourcer.

Gå altid efter de større kæder hvis muligt og hvis de findes, et stort supermarked er også altid at foretrække, da der mange steder sælges både cremer og håndkøbsmedicin. Det er fortsat vigtigt at være opmærksom på mærket der købes samt huske at læse indlægssedlen inden brug. Meget af den medicin der produceres eksporteres til de samme lande, og indenfor EU er sikkerheden da også højere end udenfor. (medicin kan roligt købes i lande som bl.a. UK og Norge)

Husk også at få de nødvendige vaccinationer inden afrejse, her især hvis turen går til et U-land, hvor en lang række sygdomme stadig kan florere, selvom de ikke findes herhjemme. En vaccination kan klares nemt og enkelt hos egen læge.

Senest ændret Torsdag, 17 maj 2018 08:04

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.