Restylane - dette kan det gøre for dig

Udgivet i Skønhed
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

De fleste af os forbinder sikkert kollagen med pulveret, som man kan blande op og drikke. I den kosmetiske verden forbindes det med restylane, da det naturligt genskaber kollagen i huden. Derfor er restylane en populære behandling både i udlandet såvel som i Danmark, hvor man kan få restylane behandling i Århus og de andre storbyer herhjemme.

 

Restylane er en filler

Hvis du ikke i forvejen er bekendt med restylane, så er det en velkendt ikke-permanent filler. Det består af 98% vand og 2 % sukkerstof. Man bruger det til at “udfylde” steder i ansigtet til enten at reducere og udglatte rynker eller give volumen til ansigtet. 

 

Restylane er som nævnt en ikke-permanent filler, da restylane nedbrydes naturligt af kroppen efter cirka 12 måneder. Hvis man får restylane i læberne, er nedbrydningstiden dog væsentligt mindre, fordi der er meget bevægelse i området - stoffet er typisk nedbrudt efter 6 måneder.

Restylane booster din kollagen i kroppen

Som nævnt genskaber restylane behandlinger kollagen i huden på naturlig vis. Kollagen er en protein i kroppen. En tredjedel af proteinerne fra vores kroppe kommer faktisk fra kollagen, som er godt for både vores hår, led og hud. Kollagen er med til stramme huden op. Med alderen mister man dog kollagen i kroppen, derfor bliver huden. Derfor anses restylane som en behandling, der ikke både gøre en yngre udefra ved at give ansigtet volumen og udglatte rynker og linjer, men også indefra med mere kollagen i kroppen.

 

Disse områder kan behandles med restylane

Nogle kan være usikre på, hvor man kan benytte ikke-permanente fillers som restylane. Det er dog som regel noget, man mest bruger på ansigtet. Man anbefaler at bruge restylane til eksempelvis:

  • At reducere nedadvendte mundvige
  • At reducere furen fra næsen til munden
  • At forstørre og/eller forme læber
  • At forme kinder og/eller kindben
  • At udjævne bump på næsen
  • At reducere rynker og rander under øjnene

Restylane behandling i Danmark

Herhjemme i Danmark er du i sikre hænder, hvis du vil have foretaget en restylane behandling. Alle behandlinger med restylane bliver altid udført af læger eller højt specialiserede, erfarne og autoriseret sygeplejersker. Du vil også altid komme til en konsultation inden en mulig behandling, hvor du vil få besvaret alle nødvendige spørgsmål. Det er ikke en nem beslutning at beslutte sig for at få en restylane behandling. Sørg derfor også for at tale det igennem med din egen læge eller autoriseret kosmetisk klinik, inden du tager en beslutning.

 

Pris på restylane behandling

Prisen på en restylane behandling kan variere alt efter, hvor man bliver behandlet såvel som, hvor i verden man beslutter at blive behandlet. Herhjemme i Danmark kan man få en restylane behandling i Århus, København, Odense og de fleste andre storbyer. Priserne i Danmark vil typisk have en startpris på 2.500 kroner for en enkelt behandling.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.