Livsstil

De fleste af os forbinder sikkert kollagen med pulveret, som man kan blande op og drikke. I den kosmetiske verden forbindes det med restylane, da det naturligt genskaber kollagen i huden. Derfor er restylane en populære behandling både i udlandet såvel som i Danmark, hvor man kan få restylane behandling i Århus og de andre storbyer herhjemme.

 

Restylane er en filler

Hvis du ikke i forvejen er bekendt med restylane, så er det en velkendt ikke-permanent filler. Det består af 98% vand og 2 % sukkerstof. Man bruger det til at “udfylde” steder i ansigtet til enten at reducere og udglatte rynker eller give volumen til ansigtet. 

 

Restylane er som nævnt en ikke-permanent filler, da restylane nedbrydes naturligt af kroppen efter cirka 12 måneder. Hvis man får restylane i læberne, er nedbrydningstiden dog væsentligt mindre, fordi der er meget bevægelse i området - stoffet er typisk nedbrudt efter 6 måneder.

Restylane booster din kollagen i kroppen

Som nævnt genskaber restylane behandlinger kollagen i huden på naturlig vis. Kollagen er en protein i kroppen. En tredjedel af proteinerne fra vores kroppe kommer faktisk fra kollagen, som er godt for både vores hår, led og hud. Kollagen er med til stramme huden op. Med alderen mister man dog kollagen i kroppen, derfor bliver huden. Derfor anses restylane som en behandling, der ikke både gøre en yngre udefra ved at give ansigtet volumen og udglatte rynker og linjer, men også indefra med mere kollagen i kroppen.

 

Disse områder kan behandles med restylane

Nogle kan være usikre på, hvor man kan benytte ikke-permanente fillers som restylane. Det er dog som regel noget, man mest bruger på ansigtet. Man anbefaler at bruge restylane til eksempelvis:

  • At reducere nedadvendte mundvige
  • At reducere furen fra næsen til munden
  • At forstørre og/eller forme læber
  • At forme kinder og/eller kindben
  • At udjævne bump på næsen
  • At reducere rynker og rander under øjnene

Restylane behandling i Danmark

Herhjemme i Danmark er du i sikre hænder, hvis du vil have foretaget en restylane behandling. Alle behandlinger med restylane bliver altid udført af læger eller højt specialiserede, erfarne og autoriseret sygeplejersker. Du vil også altid komme til en konsultation inden en mulig behandling, hvor du vil få besvaret alle nødvendige spørgsmål. Det er ikke en nem beslutning at beslutte sig for at få en restylane behandling. Sørg derfor også for at tale det igennem med din egen læge eller autoriseret kosmetisk klinik, inden du tager en beslutning.

 

Pris på restylane behandling

Prisen på en restylane behandling kan variere alt efter, hvor man bliver behandlet såvel som, hvor i verden man beslutter at blive behandlet. Herhjemme i Danmark kan man få en restylane behandling i Århus, København, Odense og de fleste andre storbyer. Priserne i Danmark vil typisk have en startpris på 2.500 kroner for en enkelt behandling.

Flere og flere danskere vælger at rejse mod det store udland, det er en tendens, som har været konstant stigende over den seneste årrække. En af de helt store årsager til danskernes øgede rejselyst skal findes i det faktum at flybilletter er billige som aldrig før set. Det er for tiden muligt at rejse til USA for en flad tusindekroneseddel, det er ikke noget som før er set, og da slet ikke tværs over Atlanten.

PRAKTISK BEAUTY: Hvad består selvbruner egentlig af? Hvordan håndterer jeg selvbruner-uheld? Og hvorfor er isterninger en god ide at bruge, inden jeg går i gang med farvningen? Spørgsmålene er mange, når man kaster sig ud i at bruge selvbruner, og det kan til tider virke som en uoverskuelig proces. I anledningen af at Derma lancerer en ny selvbruner, som både er Svanemærket og allergivenlig, har hudplejemærket samlet et par tips og facts omkring det fantastiske produkt.

SKØNHED: En relancering af Essensity, der i sortimentet har en ammoniakfri ha?rfarve med op til 100 procent hvidha?rsdækning er nu i butikkerne.

OP MED HÅRET: Tag de nyeste trends og hotteste stylings fra catwalks i New York, Milano, London & Paris og kog dem sammen, så opnår du Essential Looks som er Schwarzkopf Professionals bud på efterårets og vinterens fire forskellige hårtendenser.

FOR MEN: Creed Soy Candles blev grundlagt i januar 2008, som det første danske firma med sojalys. Nu introducerer de luksus øko sojalys for mænd. Disse øko sojalys er CO2-neutrale, miljøvenlige og håndlavede i Vejle. De første tre dufte - specielt for mænd - er nu lanceret.

STIL: Er du big time modeoffer så glæd dig, for snart kommer OSiS+ nye serie "Session Label" i handlen, og det betyder at du inden længe kan kreere trendy og fashionabelt hår - nøjagtig som du ser det på catwalken.