Efterår og vinterhår

Udgivet i Skønhed
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Retro hårmode som i 40'erne. Retro hårmode som i 40'erne.

OP MED HÅRET: Tag de nyeste trends og hotteste stylings fra catwalks i New York, Milano, London & Paris og kog dem sammen, så opnår du Essential Looks som er Schwarzkopf Professionals bud på efterårets og vinterens fire forskellige hårtendenser.

Trend no. 1 - 40s
Retro Stilarten er som taget direkte ud af 40’erne, hvad angår både hår og tøj. Frisurerne er bløde og udstråler feminitet, hårfarverne er glødende kobber og røde nuancer. Vi ser timeglasfigurer med længere nederdele og bælter, og smukke mørkerøde læber. Kort sagt, ladylike elegance og forførende kvinder.

Trend no. 2 - Construct
Denne stilretning er kendetegnet ved en god blanding af skarpe linjer, lækre kontraster og små detaljer, der leder tankerne hen på minimalisme. Hårfarverne er rene men altid med en lille finesse, så som en enkelt stribe eller et hårparti, der skiller sig ud i farven. Stilen har et luksuriøst præg, en sensuel fremtoning og kant!

Trend no. 3 - Punkettes
Attitude, attitude og attitude - 70’er punken kan igen opleves på catwalken! Det kompromisløse look tiltrækker sig opmærksomhed med vovede klipninger og ekstreme stylingkombinationer, i sammenspil med læder, pigge og skotstern i tøjstilen. Så har du en indre rebel gemt i maven, er det nu du skal skille dig ud fra mængden!

Trend no. 4 - Suitgirls
Drengepigen er tilbage i klassisk skræddersyet tøj, dog med et fint touch af kvindelighed. Enkle kække klipninger og dybe farver gennemsyrer denne stilretning, hvor præcision og detaljer går hånd i hånd med komfort. Maskulin girlpower mixet med feminin udstråling udgør i denne trend ”the name of the game”.

Senest ændret Mandag, 16 september 2013 06:09

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.