×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 73

Øko sojalys for mænd

Udgivet i Skønhed
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)
Det måtte jo komme - soyalys til mænd. Det måtte jo komme - soyalys til mænd.

FOR MEN: Creed Soy Candles blev grundlagt i januar 2008, som det første danske firma med sojalys. Nu introducerer de luksus øko sojalys for mænd. Disse øko sojalys er CO2-neutrale, miljøvenlige og håndlavede i Vejle. De første tre dufte - specielt for mænd - er nu lanceret.

Creed Soy Candles miljøvenlige øko sojalys, massagelys og duftvoks er produceret af økologisk GMO-fri sojavoks. Sojavoksen er produceret af hydrogeniseret sojabønneolie og er en 100% vegetabilsk og økologisk voks, der er miljøvenlig og bio-nedbrydelig. Deres økologiske sojalys er 100% rene og naturlige og indeholder ingen kemiske stoffer, såsom fx. paraffin eller andre petrokemiske stoffer, palmevoks, stearin, animalske stoffer, bly, hormoner eller phthalater. Dette resulterer i mindre sod og et renere indeklima for mennesker og dyr. I og med at de er økologiske, så indeholder de hverken pesticider eller syntetisk kunstgødning.

De tre første dufte i deres øko sojalys for mænd hedder Arboretum for Men, Utopia for Men samt Vintage for Men. Arboretum for Men er en rig skovagtig duft med noter af fyrretræ, cedertræ, musk og rav med et strejf af læder. Utopia for Men giver indtrykket af åbne vidder og havudsigt. Denne rene duft indeholder friske citrusnoter, agurk og sort peber på en bund af vetiver. Den tredje duft hedder Vintage for Men og er en meget aromatisk duft med noter af eg, cedertræ og mandarin på en varm bund af musk. Dette er en spændende duft for den klassiske mand, der er meget maskulin.

Noget andet unikt ved disse øko sojalys fra Creed Soy Candles er deres trævæge. Creed Soy Candles introducerede - som de første i Danmark - lys med trævæge tilbage i 2009. Det specielle ved disse naturlige væger er deres evne til at knitre, når sojalysene brænder. Dette giver en hyggelig knitren, som leder tankerne hen på en åben kamin. Perfekt til efterårets og vinterens mange hyggestunder.

 

Senest ændret Onsdag, 04 september 2013 13:33

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.