Stylingprodukter fra catwalken

Udgivet i Skønhed
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

STIL: Er du big time modeoffer så glæd dig, for snart kommer OSiS+ nye serie "Session Label" i handlen, og det betyder at du inden længe kan kreere trendy og fashionabelt hår - nøjagtig som du ser det på catwalken.

 

Kig backstage på et internationalt hårshow, oplev et professionelt fotoshoot eller se en styling af en kendis - dette er situationer, hvor topstylister har brug for førsteklasses kvalitetsprodukter. Nu har du muligheden for at få fingrene i stylisternes foretrukne hårprodukter og benytte samme eksklusive styling, som kendisserne bruger.

Schwarzkopf Professional lancerer nu fem stylingprodukter i den nye OSiS+ Session Label serie, som sagt, en unik serie der opfylder kravene til de professionelle topstylister - og dermed forhåbentlig også dig! Produkterne giver perfekte resultater, men forbliver usynlige i håret og garanterer uendelige stylingmuligheder og fantastiske looks - dit hår får ganske enkelt et lækkert touch af celebrity.

Serien inkluderer to hairsprays, en til både stærkt og fleksibelt hold. Derudover findes Moulding Paste som giver struktur til håret, Silk Shine Cream der giver optimal glans og Salt Spray der tilfører det betagende og rå beachlook.

 

Relaterede artikler

Mere i denne kategori: Øko sojalys for mænd »

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.