Vi skal sikre vores huse

Udgivet i Bolig
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
En dør skal byde gæster velkommen og afvise uindbudte tyveknægte. En dør skal byde gæster velkommen og afvise uindbudte tyveknægte. Foto: XL Byg.

INDBRUD: En god yderdør er det første skridt i retning af et mere sikkert hjem. Samtidig giver husets indgangsparti mulighed for at signalere, hvem der bor der.

En massiv yderdør giver både øget beskyttelse mod indbrud og mulighed for at skabe et personligt udtryk.

- Husets indgangsparti giver et førstehåndsindtryk af vores personlige hjem og stil. Det er samtidig vigtig at huske på, at det betaler sig at vælge kvalitet, når man er på jagt efter en ny yderdør, for døren skal normalt holde i mange år, derfor er en dør som Swedoor et godt valg, siger produktchef Bo James Andersen, XL-BYG.

Samtidig bidrager dørene til, at husejerne kan overholde de energimæssige mål, man har sat.

Romantisk eller enkel dør

Når man skal vælge ny dør, så er det et valg, der skal holde i mange år.

- Og der er masser af muligheder for personligt valg af forskellige stilarter, spændende farver, glaspartier og udskæringer, fortæller Bo James Andersen.

Eksempelvis kan man vælge alt lige fra en moderne dobbeltdør i en sort glansfuld nuance, en romantisk og elegant enkeltdør med fine udskæringer og unikke glasåbninger i en blå nuance, som med hvide vægge kan give en næsten græsk stemning.

Stop tyven

Ifølge Det kriminalpræventive råd (DKR) er danskerne dårligere end langt de fleste andre europæere til at sikre vores hjem.

- Vi er derfor oftest mere udsatte for indbrud. Familiens hjem og sikkerhed øges med en ordentligt yderdør, der er produceret af massive og solide materialer. Derfor er døren meget vigtig, uddyber Bo James Andersen.

Skjulte dørhængsler og forstærkninger ved hængsler og lås øger markant beskyttelsen mod indbrudstyveri.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.