Vi elsker robotter i huset

Udgivet i Bolig
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Robotterne er blevet meget avancerede de seneste år. Robotterne er blevet meget avancerede de seneste år. Foto: Witt.

HUSHJÆLP: I gamle dage fik måske hjælp udefra til det beskidte arbejde, men de tider er ved at være forbi. Mange har opdaget at robotter kan gøre en forskel i hjemmet.

Udviklingen er gået stærkt i de senere år, og robotter, der støvsuger, renser grillrist eller slår græs er blevet hverdag. Nu lancerer iRobot så en meget anderledes gulvvaskerobot.

- Scooba 450 har fået en helt ny 3-trinsrengøringsprocess og en såkaldt pre-soak teknologi, der sammen gør det vi alle har savnet: Gulve der bliver gjort rent uden at vi selv skal moppe, skrubbe og skure, siger Ann-Louise Korsholm Jeppesen fra Witt, der distribuerer iRobot i Norden og UK.

Robotten fejer først gulvet for skidt og snavs, hvorefter den kører et tyndt lag vand ud for at løsne endnu mere og nærmest sætte gulvet i blød - som med tallerkner. Herefter skrubber den gulvet med 600 omdrejninger i minuttet og vandet suges med op.

Robotter er tilsyneladende kommet for at blive, og de bliver mere og mere avancerede - og vi kan slet ikke undvære dem mere.

Senest ændret Mandag, 10 november 2014 07:03

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.