Stop tyven effektivt

Udgivet i Bolig
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Sikringsrådgivere i BAUHAUS skal hjælpe danskerne til færre indbrud. Sikringsrådgivere i BAUHAUS skal hjælpe danskerne til færre indbrud. Foto: BAUHAUS.

INDBRUDSTYVERI: Husejeres værste mareridt er at komme hjem til et gennemrodet hus efter besøg af indbrudstyve.

I Danmark er det ikke så ualmindeligt endda, vi har nemlig nordisk rekord i indbrud, selvom det dog er en smule faldende, viser Danmarks Statistik.

Vi er blevet lidt bedre til at lytte til de mange råd, der findes omkring sikring af ens bolig - vel at mærke gode råd, der virker.

Indbrud kan forebygges

Det Kriminalpræventive Råd, Nabohjælp, TrygFonden og byggevarehuskæden BAUHAUS har nu indgået et samarbejde, der skal være med til at bekæmpe indbrudstyvene yderligere.

Ideen bygger på, at BAUHAUS i samarbejde med blandt andre Nabohjælp uddanner udvalgte medarbejdere til sikringsrådgivere. Fremover vil man derfor kunne få råd og vejledning i sikring, overvågning, brandsikring og oplysning om nabohjælp.

- Vi vil gerne hjælpe danskerne med at beskytte deres hjem, og vi betragter det som en ekstra service at kunne rådgive om nabohjælp, tyverisikring og brandsikring, siger Thomas Jakobsen, produktchef i BAUHAUS.

Indbrud i Danmark:

• Danmark har nordisk rekord på indbrud
• Hver time begås fem indbrud
• I Europa er det kun Grækenland, der oplever flere indbrud end Danmark
• I 2013 blev der begået 41.888 indbrud i danske hjem

Senest ændret Onsdag, 14 januar 2015 10:53

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.