Hop i haven til sommer

Udgivet i Have
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Sponsoreret indhold Sponsoreret indhold

Det er sommer, himlen er blå, og solen skinner. De varme temperaturer er vendt tilbage, så hvorfor ikke nyde at man kan bruge tiden udenfor i den friske luft?

sponsoreret indholdBrug din have til sommer både om dagen og i de lange lyse nætter. Hæng en hængekøje op, tag et spil på græsset, inviter til sommerfest i haven og tag din aftenkaffe med ud på terrassen. Selv når mørket falder på, er det muligt at nyde sin have: Tag et par tæpper med og lad solceller lyse op rundt omkring i haven.

Afslapning i haven

Indret hyggehjørner i din have; placer et par gode stole i en solfyldt krog og hæng en hængekøje op i skyggen. Har du drivhus, er det det perfekte sted at placere et lille cafébord og et par stole eller en kurvestol med bløde hynder. Nyd en hyggelig middag i drivhuset eller slap af med en bog blandt agurkeplanter og vindrueranker.
Er der et sted i din have, hvor der altid er sol, så placer en liggestol her og nyd solen. Det er også et dejligt sted til en snak og et glas forfriskende lemonade.
Hvis det er virkelig varmt, så skab hygge i skyggen. Hæng en hængekøje op mellem to skyggefulde træer eller placer den på et stativ i skyggen. Læg dig til rette med en god bog og slap helt af, mens en sommerbrise suser i træernes toppe.

Sommerfest

Hold fest i din have. Anret et langbord henover din græsplæne eller på din terrasse og inviter dem du holder af. Det er skønt at holde fest i det fri. Server lækker mad og nyd, at I er sammen i utraditionelle og frie rammer. Du kan hænge pynt i træer og på buske, og det er muligt at spille forskellige spil på græsplænen. Bliver det sent og falder mørket på, hæng da lyskæder i træerne eller hav smukke solcellelamper til at oplyse din have. Med lys skaber du en afslappet og hyggelig stemning. Der bliver rum for lange snakke og dans på græsset.

Lys din have op

Når de lyse sommernætter går på hæld, og mørket bryder frem, kan der skabes en hyggelig stemning i haven med lys. Solcellelamper er utroligt smarte, de lader op i løbet af dagen og lyser klart om aftenen. De behøver ikke være grimme, men kan sagtens findes i høj kvalitet og i en smuk, nordisk stil. Der findes solcellelamper til at lyse gangarealerne op og lamper til muren eller terrassen. Du kan også købe smukke lyskæder, der lader op på solenergi. Hæng lyskæderne i dine træer og buske, og lad dem lyse din have smukt op hele natten. Med solenergi sparer du penge og gavner klimaet, læn dig blot tilbage og nyd, at din have bliver lyst op, når mørket falder på.

Spis ude

Tag maden med ud på terrassen eller på et tæppe på græsset. Alle måltider kan nydes i det fri, tag blot et tæppe om benene og træk i en varm trøje om morgenen og hen på aftenen. Find et hjørne, hvor der er sol det meste af dagen, og stil borde og stole her. Med både en øst- og en vestvendt terrasse er det muligt at nyde alle dagens solskinstimer. Med lys på terrassen kan man sagtens sidde her med en kop kaffe eller et glas vin til sent ud på aftenen.

Hop ud i din have og nyd solen, de lyse nætter og aftentimerne udenfor.

Senest ændret Mandag, 13 august 2018 10:07

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.