Knastfrie dørkarme

Udgivet i Bolig
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

UDEN KNASTER: Efter et halvt år på markedet med knastfrie karme kan Jeld-Wen konstatere, at deres nye +Karm, som er en videreudvikling af standardkarmen, møder et behov i markedet for en vedligeholdelsesfri karm.

Knaster på dørkarmen er et velkendt problem i byggebranchen, og de viser sig ofte ikke før flere år efter montering. +Karm produceres af specialudvalgt træ, der ikke har knaster på karmens tre malede overflader. Det bevirker, at malingen ikke misfarves over tid af de naturlige knaster, som findes i træprodukter.

- Når du køber en karm af træ, så vil knasterne, uanset hvad du behandler træet med før malingen, med tiden svede igennem og lave gullige pletter på karmen. Det er ofte til stor irritation for slutbrugeren, og der er normalt heller ikke mulighed for reklamation på karme på grund af knastgennemslag, idet der er tale om et naturprodukt, forklarer Kirsten Haarbo, produktchef i Jeld-Wen. Hun fortsætter:

+Karm derimod har ingen knaster på de tre synlige sider og kræver således ikke løbende vedligehold.

Karmen er desuden født med en integreret tætningsliste, der reducerer støj og giver en eksklusiv følelse. Derudover er den behandlet med en ekstra malingsproces, hvilket giver en stærkere overflade og flot finish uanset farve.

Karmen blev lanceret for godt et halvt år siden, og markedet har vist sig særdeles positiv over for den nye karm.
Jeld-Wen giver fem års garanti mod knastgennemslag på +Karm, hvilket er usædvanligt, fordi dette fænomen oftest ikke omfattes i normale garantivilkår i Danmark.
Se mere på www.jeld-wen.dk.

 

Senest ændret Mandag, 03 september 2018 13:56

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.