Rejser

DOBBELT OP PÅ BILLETTER: De varme kilder eller Times Square? Den smukke natur eller storbyens vidunder? Med Icelandair Stopover behøver du ikke at vælge – i stedet kan du kombinere det på din rejse, uden at flyprisen bliver højere.

MISUNDELSE ELLER GLÆDE? Feriebilleder deler vandene mellem generationerne. De ældre glæder sig over at se venner, familie og kolleger slænge sig i solen, mens de unge har sværere ved at smile over billeder af venner og bekendte, der spiser is og hopper i poolen. Det viser en ny undersøgelse fra Spies.

REJSEPARTNERE: Venner, partner, forældre eller børn – vi har alle nogle rejsepartnere, som vi gerne vil på ferie med.

RUNDT I IRLAND? Bil er ikke altid den eneste måde at transportere sig på. I Irland er der mange anderledes og sjove måde at se landet på.

ERHVERVSREJSER: Danmark, Sverige og Norge ligner ikke altid hinanden. Ifølge BCD Travels rapport, "2017 Cities & Trends Report" er Stockholm og København den største forretningsrejsedestination for de norske forretningsrejsende, mens danskerne og svenskerne rejser mere til andre steder i Europa.

SVERIGE UDEN SNE: Bare fordi sneen er væk, ligger skidestinationerne i Sverige ikke øde hen. Der er stadig masser at komme efter om foråret og sommeren.

Det fede ved at besøge anderledes feriedestinationer er, at man får et bedre lokalt indtryk af stedet. Der er ikke lige så mange irriterende turister, der stopper op for at tage et billede af en fugl. 

PÅ FERIE MED BØRNENE: Fra Trolderier i Kalmar til Alpakaer på Visingsö. Sverige er fyldt med familievenlige ferieaktiviteter, som kan fornøje, udfordre og skabe læring hos både store og små.

TRANSATLANTISK FLYREJSE: Når man flyver tværs over verden, behøver man ikke at sidde lodret op og ned i mange timer. Med en mellemlanding på Island er det nu muligt er få ekstra gang i blodomløbet med en serie af fodboldinspirerede oplevelser.

HELIKOPTERPERSPEKTIV I CANADA: Hvis man vil se det hele lidt fra oven, er der gode muligheder for et fantastisk vue fra det 551 meter høje CN Tower i Toronto - i solskin forstås!