Rejser

BCD Travel spår, at det bliver dyrere at tage på forretningsrejse i fremtiden grundet højere hotel- og flypriser.

Langs den alsaciske vinrute i det nordøstlige Frankrig toner flere slotte frem, men et enkelt skiller sig ud fra de andre. Det er kæmpeborgen på toppen af Vogeserne cirka halvvejs mellem Strasbourg og Colmar.

Sommeren har sagt farvel, efteråret er sat ind, og det betyder masser af weekend- og feriehygge indenfor, men også udenfor i det fri – fordi der (som bekendt) ikke findes dårligt vejr, kun forkert beklædning. Især i Sverige er der masser af gode muligheder for efterårshygge med hele familien.

Mangler du inspiration til din næste ferie, og vil du gerne nyde den herhjemme? Så er der mange gode grunde til at vælge en campingferie på Fyn. Læs med her og find ud af hvorfor

Snart klikkes skiene på for første gang i den nye sæson, og der er meget at se frem til. Der venter nemlig mange gode nyheder fra pisterne i Sverige, og så er den svenske valutakurs ekstremt fordelagtig for danskere.

Der er masse af penge og tid at spare, hvis man vælger nogle mere utraditionelle byer, næste gang man skal på storbyferie. I følge momondo.dk kan man eksempelvis spare helt op til 33% på en overnatning og undgå store turistmængder ved at prøve noget anderledes.

Drømmer du om at tage på ferie med dine små børn? Så bør du ikke holde dig tilbage.

Kun en kort togtur fra Dublins centrum ligger de mest charmerende landsbyer, som er et fascinerende modstykke til det hektiske byliv.

San Sebastián i Baskerlandet i Nordspanien er i sandhed et besøg værd. Den er lidt dyrere end andre spanske byer men langt billigere end f.eks. det nærliggende Sydfrankrig – og faktisk også mere autentisk. Og så byder byen på en lidt eksklusiv men samtidig meget hyggelig stemning hele året rundt.

Alle danskere, som er vilde med vandring, har noget at se frem til i oktober. Sverige sætter nemlig vandring i fokus med Båstad Hiking Festival.