Rejser

Dagens erhvervsrejsende følger ikke altid virksomhedens rejsepolitik og- regler på området. Det er ikke af ond vilje, men det er så nemt at finde andre tilbud derude, og man er så vant til fra sit privatliv selv at søge og booke på alle de eksisterende portaler.

Ikke desto mindre er virksomheder afhængige af, at rejsepolitikkerne overholdes for at opnå det største afkast af deres rejseinvesteringer og for at holde medarbejderne trygge på rejsen.

Svaret på den udfordring er i følge BCD Travel, at virksomhederne implementerer ny, tidssvarende teknologi, som kan erstatte dagens statiske, foruddefinerede politikker og teknologier. Den nye tilgang, når erhvervsrejsende skal booke deres rejse, bør være dynamisk, intuitiv og personligt gearet, så medarbejderne gider respektere den, og den svarer til den adfærd, de selv har, når de søger på rejser. Det er konklusionen i den anden af de seks annoncerede informationsrapporter med temaet 'politikker' inden for Emerging Technology and Travel Management, som netop er udgivet af erhvervsrejsebureauet BCD Travel.

"At have en rejsepolitik bør sikre, at en virksomheds medarbejdere rejser i overensstemmelse med de regler, der er defineret. Det er uhyre vigtigt for os, at medarbejderne ikke har nogen grund til at gå udenom rejsepolitikken, og det kan man gøre ved via rejsepolitikker og systemer at omfavne folks private digitale adfærd, så at sige. Men spænder stive rejsepolitikker og systemer ben, er det jo Sisyfos på arbejde. De systemer, vi booker rejser i, skal være dynamiske, intuitive og personligt gearet, så ingen behøver at gå på kompromis med reglerne, og så virksomheden også fremstår så moderne som muligt. Herudover er det alfa og omega at overholde de nye GDPR-regler, hvilket de rette systemer også kan enten besværliggøre eller hjælpe med til", siger Thomas Friis Rasmussen, Director Client Management Nordic.

Thomas Friis Rasmussen henviser til, at virksomheder via BCD Travel får assistance til at udforme en rejsepolitik, så den netop matcher brugernes digitale adfærd anno 2018, og også implementere den samt pege på systemer, der er brugervenlige og dynamiske.

Målet med den anden rapport i informationsserien er med andre ord at assistere corporate travel managers og indkøbere i at drage nytte af de nye, innovative teknologier, hvilket kan forbedre virksomhedernes rejsepolitikker og ikke mindst efterlevelsen af disse betydeligt. De nye teknologier, som bl.a. omfatter blockchains, internet of things (loT), virtual reality (VR), maskinindlæring og chatbots.

 

Blinde punkter duer ikke

 

"De dage, hvor vi lidt blindt forlader os på virksomhedens rejsepolitik og på, at alle følger den, er talte. Teknologi har allerede forandret virksomheders rejsepolitikker ved at give de rejseansvarlige muligheden for at tilskynde de rejsende til at træffe mere rigtige valg ved hjælp af dynamiske, fleksible og målrettede metoder", siger Mike Eggleton, Senior Manager, Analytics and Research hos BCD Travel. "Denne rapport viser tydeligt, hvordan digital teknologi og rejsebooking er forbundet, og hvordan vi forventer, at det vil påvirke industrien for erhvervsrejser i de kommende måneder og år."

 

Velkommen indenfor! Det virtuelle museum, Swedish Design Museum, byder gæster inden for i en række karakteristiske svenske hjem. Det nye virtuelle designmuseum er en måde at få inspiration til boligindretning og design, og til den næste Sveriges-tur, hvor man kan besøge nogen af hjemmene eller shoppe stilen med hjem til egen bolig.

Aurora Borealis - naturfænomenet bedre kendt som ”nordlyset” – er et stort ønske at opleve for mange rejsende. Trods dette kommer mange aldrig til at kaste et blik på den flotte nattehimmel, som den lyses op af farver. I samarbejde med piloten Sigríður Einarsdóttirs og hendes bedste tips vil Icelandair dog forsøge at forkaste myter og misforståelser, som eksisterer i forbindelse med nordlyset og give passagerer muligheden for at opleve det.

At tage med familien på ski kan være lidt af en udfordring – ikke fordi det som sådan er svært at arrangere, men på grund af de mange bekymringer, man som forældre kan have. Det skal jo være en god tur for alle. Ny YouGov-undersøgelse viser, at især fædrene render rundt med sådanne bekymringer.

Årsbudgettet for flytransport for en gennemsnitlig erhvervsvirksomhed med en del aktivitet i udlandet ligger på et betragteligt niveau. Og hvilken CEO vil ikke gerne se det minimeret. Det er dog ikke altid nemt at overskue, hvad en flybillet skal koste, slet ikke på den lange bane. For enhver virksomhed med respekt for sin bundlinje er alle besparelsesmuligheder imidlertid velkomne.

I nogen tid har vi fra krydstogtskibets dæk denne tidlige morgen i april kunnet se Galilæas bjerge tone mere og mere tydeligt frem i morgendisen i grønne farvenuancer. I sin påskesalme fra 1837 skrev salmedigteren N.F.S Grundtvig blandt andet: Blomstre som en rosengård skal de øde vange, mødes skal i stråleglans Libanons og Carmens glans, Sarons yndigheder.

En rejse til Cuba er ensbetydende med en eksotisk oplevelse rig på verdenshistorie og begivenhedsrige dage med god mad.

De fleste er ganske bevidste om, at det ikke er billigt at rejse. Det er særligt noget, der gør sig gældende, hvis du har i sinde at rejse ud på dit livs rejse. Det er dog ikke alle, der får denne mulighed, fordi de ikke har midlerne til det. Det er dog ikke noget, du bør lade dig bremse af, da det sagtens kan løses.

Indonesien er et eksotisk, spændende land, der stadig byder på uudforskede områder. Star Clippers rederiet inviterer dig på sejlskibskrydstogt på nye 10- og 11-nætters sejladser mellem Singapore og Kota Kinabalu i Malaysia.

Tiden mellem sommerferien og det første snefald kan virke lang. Men ventetiden er ovre, for der falder allerede sne på nabolandets bjerge på destinationer som Kläppen, Lofsdalen og Idre Fjäll. Der går derfor ikke lang tid før skisæsonen kan sætte i gang.