Rejser

I 1858 blev der fundet guld i Carriboo-bjergkæden i den midterste del af den canadiske delstat, British Columbia, og her opstod en selvstændig koloni.

Når du er på skiferie, er det selvfølgelig primært for at stå på ski. Det er for at mærke suset, når du med lynets hastighed nærmest flyver ned ad pisterne. Den adrenalinrus, der pumper rundt i kroppen efter en dag på ski, er nærmest ikke til at finde andre steder. Det skulle da lige være under et spil poker eller blackjack. Selvom du sidder helt stille, kan du stadig få blodet til at suse for ørerne og din puls kan blive højere end en af de sorte pister.

Et besøg i antikkens Rom eller Forum Romanum, som det kaldes, er en enestående oplevelse.

Jagten på det røde guld er for alvor gået i gang, og selvom det foregår i nabolandet, kan vi danskere sagtens deltage. Så find det gode humør frem og vær med til krebsefangst og festligt krebsegilde i Sverige.

Nye fly skal fejres, og hos Icelandair har man valgt at gøre det ved at lancere den eksklusive specialøl '737 IPA' samt mineralvanden 'SKY' på de transatlantiske ruter.

En af de mest velbevarede bygninger i Forum Romanum ligger i udkanten af området og er det store amfiteater Colosseum, også kendt som Flavian Amphitheater.

Teknologien har ændret alle afkroge af vores samfund. Men hvilke konsekvenser har det egentlig for en branche som rejsebranchen? Dette undersøger BCD Travel i seks nye informationsrapporter.

Abba-stjernen Björn Ulvaeus åbner smagfuldt hotel og restaurant i Västervik i Småland, hvor der bl.a. kommer til at være eksklusive musik- og danseaftener for små grupper. Her vil Björn Ulvaeus selv være til stede – for ham er det nemlig vigtigt, at stjerner er tilgængelige.

Sangen "Jerusalem of Gold" blev et symbol på genforening og gensynet med den så højt elskede og højt savnede grædemur, eller tempelmur, inden for den gamle bys massive stenfæstning efter junikrigen i 1967.

Krydstogter på Rhinen hører til en af de mest populære rejseformer, når det gælder rejser i Europa. Der køres fra Danmark til Düsseldorf, Køln eller en anden af de store byer langs Rhinen. Herfra tager store lange smalle flodkrydstogtsbåde afsted på 6- til 14-dages rejser på den store flod.