Rejser

Sangen "Jerusalem of Gold" blev et symbol på genforening og gensynet med den så højt elskede og højt savnede grædemur, eller tempelmur, inden for den gamle bys massive stenfæstning efter junikrigen i 1967.

Krydstogter på Rhinen hører til en af de mest populære rejseformer, når det gælder rejser i Europa. Der køres fra Danmark til Düsseldorf, Køln eller en anden af de store byer langs Rhinen. Herfra tager store lange smalle flodkrydstogtsbåde afsted på 6- til 14-dages rejser på den store flod.

Den maleriske by Queens Town i New Zealand tiltrak i 1860'erne tusindvis af guldgravere. Nu er byen centrum for Otago-regionens turisme. Fritidsmagasinets have- og rejseekspert har besøgt området.

Causeway Coastal Route anses som en af de bedste roadtrip-veje i verden. Her bliver du mødt af skønhed, fantastiske udsigter og kultur.

Fritidsmagasinets rejse- og haveekspert har været til koncert i det fri – og det var en fantastisk og smuk oplevelse.

Danmarks største eventyrdigter var meget begejstret for Sverige og besøgte landet i alt seks gange.

Hvis du gerne vil opleve den fantastiske flora og fauna på Grønland, så er juli og august de bedste måneder at tage af sted i.

Der er ikke noget bedre end at planlægge sin næste rejse. Der er så mange steder, hvor du kan vælge at tage hen og derfor kan det være helt svært at vælge. I første omgang er det en god idé at finde ud af, hvor stort dit budget er, når du skal planlægge din ferie.

Vi er trætte af at bøvle med bookingsites og vil hellere lade de professionelle om det, fordi ferien må ikke fejle. Rejsebureauerne har derfor fået et comeback, hvilket de færreste troede var muligt.

Ny cykelrute i Skåne gør området til en drømmedestination for alle cykelentusiaster – 900 km med smuk natur og kystlinje.