Rejser

Nyt innovativt projekt i Sverige gør cykling til en kulturel oplevelse ved hjælp af landevejskunst på Kattegatleden.

Med lidt omhu kan man på sin ferie undgå de værste faldgruber, når man svinger med betalingskortet.

Når du kommer ind i det store museum, der huser de romerske bade i byen Bath, hører du lyden af rislende vand, og du fornemmer den lidt skarpe duft af svovl. Man mener, at de stammer, der allerede boede her ved floden Avon i stenalderen, havde kendskab til de varme kilder i byen, men det var romerne, som satte brugen af kilderne i system og byggede et efter datidens forhold helt enestående spaområde.

I en ny bæredygtighedsrapport fra BCD Travel giver erhvervsrejsevirksomheden 7 trin, som organisationer kan følge, hvis de ønsker at arbejde mere bære- og konkurrencedygtigt.

Hvis du ikke allerede er blevet bombarderet af feriebilleder på Facebook og Instagram, går der formentlig ikke ret lang tid, før det sker. Men selvom det er dejligt at rejse, er budgettet desværre ikke altid til det. Se her, hvad man kan gøre for små penge.

Traditionen tro vil der i august måned blive afholdt festival i Malmø, hvor der vil være kulturelle og musikalske indslag for enhver smag.

Det hollandske Østindiske kompagni (VOC) besluttede i 1649, at der skulle etableres en handelsstation nedenfor Taffelbjerget i Cape Town i Sydafrika cirka 60 km nord for Kap Det gode Håb.

EUROPÆISK ROAD-TRIP: Når turen går ned gennem Europa, er der mange ting at holde styr på, og hvis du ikke holder tungen lige i munden, kan det resultere i bøder og andre problemer. En ny forbedret vejhjælps-app fortæller dog alt det, som du ikke selv ved eller bør huske på i forbindelse med et road-trip.

EN RESPEKTERET NATION: Sverige kan nu prale med at være det land i verden, der har det bedste omdømme i 2018.

LÆGEBEHANDLING PÅ FERIE: Når rejsende danskere gør brug af deres rejseforsikring, er det fordi, de har behov for akut hjælp. SOS International forventer især at skulle hjælpe danskere i Spanien, Grækenland og Tyrkiet. I netop disse lande er risikoen for overbehandling på private klinikker og hospitaler nemlig ekstra høj.