Rejser

Det globale erhvervsrejsebureau BCD Travel, der hjælper virksomheder med at optimere deres rejsebudget, bliver det første af de tre store erhvervsrejsebureauer på markedet, der opnår Elite Partner-niveau hos SAP Concur. Det har BCD Travel netop offentliggjort i dag. Partnerskaber synes at være vigtige, også i den branche.

Af journalist Aage Krogsdam

Nyt togrejsefirma er på skinnerne med rejser over hele Europa. Da Peter Rasmussen stoppede i flybranchen efter over 20 år hos British Airways, American Airlines og Iberia, var det nemlig for at prøve kræfter med noget helt andet.

Tekst og fotos: journalist Aage Krogsdam

En gåtur over Stone Arch Bridge i Minneapolis med udsigt til St. Anthony Falls er en stor oplevelse. Det er den eneste buede bro lavet af sten over Mississippi-floden, og den blev indviet i 1883.

Tekst og foto: Journalist Aage Krogsdam

Sonoma County i Californien med over 400 vingårde undgik stort set at blive flammernes bytte.

Tekst og fotos: journalist Aage Krogsdam

Efter Vietnam-krigen kom tidligere flygtede landmandsfamilier fra Vietnam til USA – hovedparten slog sig ned i Minnesota. Efter andelsprincippet dyrker de små lodder jord og forsyner halvdelen af "farmers-markederne" i storbyerne Minneapolis og St. Paul.

Hver tredje danske skirejsende ønsker at stå langrend, når der står skiferie i kalenderen. Mange ønsker også at kunne veksle mellem de hurtige alpinski og de lange, elegante langrendsski på samme skiferie. Hver ting til sin tid – men på samme ferie.

Tekst og foto: Journalist Aage Krogsdam

 

Er du til power-shopping i stor stil, er stedet Mall of America i Bloomington i Minnesota i USA. Indkøbscentret ligger cirka 20 km fra Minneapolis Centrum. Der er tale om Nordamerikas største indkøbscenter og et af de største i verden. Her er godt 550 butikker i fire etager med et kæmpe forlystelsescenter midt i centret. Her er desuden 50 restauranter og caféer, hvor du kan få en kulinarisk oplevelse fra stort set alle køkkener i verden til både lave og høje priser.

Tekst og fotos: journalist Aage Krogsdam

 

Lige syd for Bornholm og Lolland samt Falster ligger delstaten Mecklenburg- Vorprommeren. Efter genforeningen af Tyskland i 1990 er denne stat blevet en del af den samlede markedsføring af Tyskland som turistdestination.
Men delstatens turistorganisationer med flere vil gerne have flere turister fra Danmark, hvor det sidste år kun blev til cirka 100.000 danskere ud af omkring syv millioner besøgende i denne Østersøregion.

Tekst og fotos: Aage Krogsdam

Drømmer du om den store rejse USA rundt mere eller mindre for dig selv og din familie så får du det hele serveret på et fad hos USA Rejser.

Skiferie til rabatpris? Endda med god klimasamvittighed? Prisen for 100 svenske kroner ligger nu på rekordlave 69 danske, hvilket betyder, at kursen er rekordlav i ti år. I følge en ny undersøgelse er det noget, danskerne er uhyre bevidste om. Forbrugerøkonom anerkender besparelsesmuligheden.