Bolig

Gør rengøring sjovt for hele familien

Tirsdag, 03 juli 2018 00:00

Det er de færreste af os, som synes rengøring er sjovt, men det er som om, at det bliver lidt ekstra træls om sommeren. Rengøring behøver dog slet ikke at være så kedeligt – og du kan sagtens gøre det sammen med dine børn. Electrolux har sammen med husholdningseksperten Ann-Alicia Thunbo Ilskov fra bloggen Husmoderen.dk samlet 6 gode tips til, hvordan du kan gøre sommerrengøringen til en leg for hele familien.

Souvenirs hører ferien til. Men det er ikke alle genstande, som er lige gode at tage med hjem fra en tur sydpå. Eksempelvis skal man være meget varsom med at bringe flora hjem til udplantning - sygdomme og skadedyr kan nemlig gemme sig i bagagen.

UNDGÅ UBUDNE GÆSTER: Sommeren er højsæson for indbrud, men med nogle små forbedringer kan du dog indbrudssikre din bolig og undgå ubudne gæster, mens du er ude at rejse.

GRØNNE FINGRE: Hvert år må omkring 8000 danskere med grønne fingre en tur forbi skadestuen på grund af havearbejdet. Når man bevæger sig ud i haven, er der derfor god grund til at være påpasselig.

Nye lejere i haven

Mandag, 07 maj 2018 00:00

SOMMER I HAVEN: For Fritidsmagasinets haveekspert, Aage Krogsdam, betyder sommertid masser af udetid. Der skal luges, klippes og anlægges en køkkenhave.

GRØNNE FINGRE OG GRØNTSAGER: Fritidsmagasinets haveekspert, Aage Krogsdam, fortæller her om, hvordan man gør et drivhus klar til forår og sommer.

FÅ HJÆLP TIL STØVET: Robotterne er for alvor blevet en del af vores hverdag, og vi nyder godt af de mange nye muligheder, som de giver os – især i forbindelse med rengøring. Robotstøvsugere er steget voldsomt i popularitet de seneste par år, og markedet er fyldt med valgmuligheder. Men hvordan vælger man den rigtige? Witt A/S har lavet en guide, der letter udvælgelsesprocessen.

Få jord under neglene – det afstresser

Tirsdag, 03 april 2018 00:00

GÅ MED I LUNDEN: Havesæsonen står for døren, og forude venter timer med græsslåmaskine, skovl og jord under neglene - og heldigvis for det! Havearbejde er nemlig sundt for både krop og sjæl. Sådan lyder det fra professor Bente Klarlund Pedersen, der sammen med Haveselskabet er dykket ned i videnskabens undersøgelser af havens helbredende virkning.

Vinterklargøring af haven

Torsdag, 30 november 2017 00:00

AAGES HAVE: Vores haveekspert, Aage Krogsdam, har solgt sit hus i Ølstykke og er flyttet til en større grund. Her følger hans tips til, hvordan man gør sin have vinterklar, så den overlever frosten.