Bolig

ENERGI: Med en luft-til-luft varmepumpe får du både frisk- og varm luft i boligen og mere luft i økonomien – men det er nu ikke derfor, at det hedder en luft-til-luft varmepumpe.

5 tips: nyt badeværelse på budget

Tirsdag, 24 oktober 2017 00:00

RENOVERING: Alle drømmer om et nyrenoveret, flot og elegant badeværelse. Og det er til at forstå: et nyt badeværelse forbedrer velværen og kan tilmed øge ejendomsværdien for dit hjem.

Krav til dit arbejdstøj også derhjemme

Fredag, 29 september 2017 00:00

AAGES SOMMERHUS: Her i august startede et nyt kapitel i vores liv. Vi solgte huset i Ølstykke og er gået i gang med at renoverer Mariannes sommerhus i Hornsherred. Her kan vi bo hele året. Renoveringen omfatter nye vinduer i havestue, samt nyt gulv og loft i stue samt tapetsering i udestue og stue. Dertil kommer at vi er i gang med at indrettet en tilbygning på cirka 4o kvadratmeter med soveværelse, badeværelse og kontor.

Tre tips til nyt badeværelse på budget

Fredag, 29 september 2017 00:00

RENOVERING: Mange drømmer om et nyrenoveret, flot og elegant badeværelse. Og det er til at forstå: et nyt badeværelse forbedrer velværen og kan tilmed øge ejendomsværdien for dit hjem.

Nu skal du måle radon i din bolig

Tirsdag, 05 september 2017 00:00

INDEKLIMA: Radon er en gas, der findes næsten overalt i den danske undergrund, og som kan trænge op i din bolig. Gasarten kan hverken ses eller lugtes, hvilket gør den til lidt af en usynlig dræber, da den give dig kræft.

BOLIG: Der er mange ting at holde styr på, inden et hus skal sælges. Ønsker man at foretage et selvsalg, bliver det mere kompliceret, men det har også sine fordele.

Få malet dit gamle tag

Søndag, 16 juli 2017 00:00

RENOVERING: Har du problemer med dit tag, så er sommeren et godt tidspunkt at få noget gjort noget ved det, inden vi når ind i efterårets og vinterens nedbør og blæsevejr.

HAVEN: I dag er der flere og flere husejere, som vælger at få lagt granit i deres haver - og det er der flere gode grunde til. Det gode ved granitskærver er, at vedligeholdelsen er minimal og derudover kommer de i en masse forskellige farver.

Klar til nye vinduer i huset

Mandag, 03 juli 2017 00:00

RENOVERING: Sommertiden er ideel til at sætte nye vinduer i huset, og udskiftning af vinduer kan give store økonomiske fordele. Men hvad skal man egentlig være opmærksom på, når de gamle vinduer skiftes ud?

Lav en allergivenlig græsplæne

Onsdag, 14 juni 2017 00:00

POLLENALLERGI: Mange allergikere går langt udenom græsplænerne her i sommerhalvåret, fordi de lider af pollenallergi.