Bolig

Lav en allergivenlig græsplæne

Onsdag, 14 juni 2017 00:00

POLLENALLERGI: Mange allergikere går langt udenom græsplænerne her i sommerhalvåret, fordi de lider af pollenallergi.

Sådan får du en smukkere græsplæne

Lørdag, 10 juni 2017 00:00

DEN GRØNNE PLÆNE: Sommeren ligger lige om hjørnet, men du kan stadig nå at gøre plænen kønnere. Mange have ejere tripper for at komme ud i haven, og finde havemøblerne frem igen, og få den shinet op efter den lange kolde forsommer. De er klar til endnu en skøn have-sæson.

Biologisk bekæmpelse i drivhuset

Fredag, 09 juni 2017 00:00

AAGES HAVE: Som jeg nævnte i min sidste rapport fra "Aages Have" vil jeg denne gang komme med råd og vejledning angående fjernelse af sideskud.

Skab en fest i din have

Torsdag, 08 juni 2017 00:00

HAVEGLÆDER: Sidste uges varme temperaturer og solskin har givet os en forsmag og reminder på, hvor dejlig sommer i Danmark kan være.

Gode råd om nyt drivhus

Søndag, 14 maj 2017 00:00

AAGES HAVE OM DRIVHUS FOR NYBEGYNDERE: Efter nogle dage, især i sidste weekend med næsten sommervejr, kom vi ned på jorden igen med lavere temperaturer og næsten nattefrost på udsatte steder.

Tre tips til et let liv som lejer

Tirsdag, 02 maj 2017 00:00

LEJEBOLIG: Hvis du ønsker at blive lejer eller allerede er lejer, er det vigtigt at huske, at boligen er ejet af en anden person, som du indgår i kontrakt med.

Tips til et mere miljøvenligt hjem

Fredag, 28 april 2017 00:00

MILJØRIGTIG: Vores klima har aldrig været mere belastet. Hvert år bliver der slået nye varmerekorder, og iskapper smelter som direkte resultat af vores høje CO2-udledning.

ENERGI: Er du også træt af den dyre varmeregning? Heldigvis har du gode muligheder for at spare på din varmeregning ved hjælp af en varmepumpe.

ENERGI: Du kan hurtigt komme til at spare mange penge på både vand, el og varme.

RENOVERING OG HÅNDVÆRK: Renovering kan betyde fornyelse i form af mange forskellige projekter, og nogle gange bliver det langt dyrere end først antaget.