Bolig

Haveudstilling i blomstrende stil

Mandag, 30 januar 2017 00:00

VALBY PARKEN: I dagene fra 21. til 25. juni inviterer Haveselskabet til Danmarks første professionelle haveudstilling Cph Garden i Valby Parken.

Brug håndværker eller gør det selv

Fredag, 27 januar 2017 00:00

HUS OG HJEM: Skal man gøre det selv eller overlade jobbet til professionelle? Der fordele og ulemper ved begge dele. Her følger nogle overvejelser man bør gøre sig, før man træffer den endelige beslutning om at gøre arbejdet selv eller bruge professionelle håndværkere.

Undgå larver og møl i køkkenet

Tirsdag, 17 januar 2017 00:00

INSEKTER: Klistret spind, flagrende mø, ulækre larver og stinkende madvarer er tegn på, at der er møl i køkkenet. Men med få og simple metoder kan man faktisk undgå møl.

Termografi af boligen afslører varmetab

Mandag, 16 januar 2017 00:00

ENERGI OG ISOLERING: Det er koldt derude, og vi skruer lidt op for varmen. Mange husejere fyrer imidlertid stadig for gråspurvene, da husene er utætte. Med en termografisk undersøgelse kan man straks se, hvor der er behov for tætning eller efterisolering af ejendommen.

Pas på skimmelsvamp i huset

Onsdag, 11 januar 2017 00:00

VANDSKADER: I en tid med global opvarmning og klimaændringer bliver vi hyppigere og hyppigere vidne til høj vandstand, og dermed oversvømmelser i vores lavtliggende huse i kystområder.

Sådan undgår du klædemøl i tøj

Søndag, 08 januar 2017 00:00

KLÆDEMØL: I moderne huse trives klædemøl rigtig godt, og ofte opdager vi dem for sent lang tid efter, at de har lavet huller i vores tøj og tekstil. Men det er muligt at forhindre et decideret angreb ved brug af et simpelt, men effektivt hjælpemiddel, nemlig en klædemølfælde.

Indret din bolig i retro stil

Fredag, 06 januar 2017 00:00

BOLIGINDRETNING: Overvejer du fornyelser og ændringer i boligens indretning, men måske ikke lige har økonomien til den helt store make-over? Så er der i den grad grund til at dykke ned i retroens stil, som med simple og enkle accessoires kan give rummet et helt andet, hyggeligt og indbydende indtryk.

Plant juletræ og blomster ud i haven

Tirsdag, 03 januar 2017 00:00

GRØN JUL: Efter julens gode mad er lidt havearbejde kærkomment. Samtidig har en del købt juletræ i potte og har måske også sammenplantninger med juleroser eller andet. Det kan gøre gavn i haven.

Lav projekter sammen med familien

Fredag, 23 december 2016 00:00

FAMILIETID: Tid sammen med familien er noget, vi alle bør værdsætte. Det gælder om at nyde den tid, vi bruger sammen. Så hvorfor ikke kombinere dette med et af de større husprojekter, der normalt ville kræve ekstra meget tid og arbejdskraft?

Fire tips til at sælge din bolig i foråret

Tirsdag, 13 december 2016 00:00

BOLIGGUIDE: Vinteren er allerede kommet godt fra land, og selvom boligmarkedet netop nu befinder sig midt i sin lavsæson, så er der stadig en lang række ting, man kan gøre i løbet af vinteren, hvis man gerne vil gøre sin bolig klar til et eventuelt salg i foråret eller sommeren.