Bolig

REGNVEJR: Mange husejere har efterhånden oplevet store problemer efter skybrud. De store mængder af vand i forbindelse med et skybrud er svære at gardere sig imod, og derfor sker det uheldige, at kælderen eller andre rum bliver fyldt med vand.

Forår og klargøring i haven

Torsdag, 23 marts 2017 00:00

AAGES HAVE: Det lunere vejr indbyder til havearbejde, og jeg er i fuld gang. For et par dage siden fik jeg givet urtehaven lidt gødning, og det samme er tilfældet med græsplænen.

Forår er tid til gør-det-selv

Fredag, 17 marts 2017 00:00

FORÅR I LUFTEN: Som husejer er foråret mulighedernes tid. De deprimerende vintermåneder er i bakspejlet, og man skruer stille og roligt ned for varmen på radiatoren. Der er mange projekter som ikke kan lade sig gøre i vinterhalvåret, og efterårsperioden er for kort og man gider ikke arbejde i juni, juli og august.

ENERGI: Et pillefyr kan spare de fleste hustande for mange penge om året, men det er vigtigt at bruge gode træpiller, hvis man vil sikre sig den største besparelse og den mindste grad af vedligeholdelse.

Kun en økologisk have giver mening

Mandag, 13 marts 2017 00:00

BÆREDYGTIG: Hvis man vil dyrke have med brug af gift og gødning, så kan man lige så godt lade det ligge. Kun en økologisk have giver mening, og heldigvis kommer der flere og flere muligheder.

Forår og solstrejf i haven

Søndag, 05 marts 2017 00:00

AAGES HAVE: Foråret er lige om hjørnet, og det ses allerede i haven. Ved fuglefoderbrættet har vi her i vinter set op til 25 forskellige arter og mange har travlt nu med at planlægge deres kommende ynglesæson.

Sådan øger du værdien af dit hus

Fredag, 17 februar 2017 00:00

BOLIG: Det kan være, du længe har gået og overvejet diverse projekter for at forbedre din bolig. Men projekter og renoveringer kan for mange lyde som en dyr omgang og er derfor ofte årsagen til, at mange lader være.

Godt arbejde i hjemmet

Fredag, 17 februar 2017 00:00

GØR-DET-SELV: Selvfølgelig er det lettere at hyre professionelle til at ordne diverse skavanker på boligen, men hvorfor ikke spare de penge og selv give dig i kast på de projekter, du længe har gået og overvejet?

Beskæring af frugttræer

Mandag, 06 februar 2017 00:00

HAVEARBEJDE: I det relative milde vejr kribler de i mange havejeres fingre. Haveejerne vil gerne ud og i gang med et eller andet i haven.

Haveudstilling i blomstrende stil

Mandag, 30 januar 2017 00:00

VALBY PARKEN: I dagene fra 21. til 25. juni inviterer Haveselskabet til Danmarks første professionelle haveudstilling Cph Garden i Valby Parken.