Fire steps til at blive en bedre trommeslager

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sponsoreret indhold

Hvis du er trommeslager, ved du, at nøglen til at blive god, er øvelse, øvelse, øvelse og øvelse. Men det handler ikke kun om at lægge mange timer i det; det handler også om at øve korrekt. Uanset om du lige er begyndt, eller du har spillet i årevis, er der altid måder at forbedre dine færdigheder på. I denne artikel vil vi dele fire steps med dig, der vil hjælpe dig med at blive en bedre trommeslager.

  1. Se og lær af de bedste

Der findes adskillige instruktionsvideoer online med nogle af verdens bedste trommeslagere. Se disse videoer på YouTube, og læg mærke til de teknikker, som de bruger. Prøv derefter at indarbejde disse teknikker i dit eget spil. Det kan bl.a. være trommeslagere som Lars Ulrich fra Metallica, Dave Grohl fra det daværende Nirvana eller Travis Baker fra Blink 182 for at nævne nogle få. 

  1. Find en god lærer

En god trommelærer kan lære dig den rigtige teknik og hjælpe dig med at udvikle et solidt fundament, som du kan bygge dine færdigheder på. Selv hvis du synes, du har en god teknik, så kan en lærer måske udpege områder, hvor du skal forberede dit spil. For nogle kan dette godt være lidt af en øvelse, men i sidste ende kan det hjælpe dig med at blive en bedre trommeslager. Selv hvis du spiller på elektriske trommer, så kan du finde en dygtig underviser, der kan hjælpe dig videre. 

  1. Find sammen med andre og jam derudaf

At spille sammen med andre musikere er en god måde at forbedre dine færdigheder på og holde motivationen ved lige. Hvis du allerede begår dig i musikverdenen, så ved du, hvor du kan opsøge andre musikinteresserede som dig. Der er foreninger og forummer, hvor du kan finde andre musikentusiaster som dig. Når du spiller med andre, bliver du presset til at spille så godt som muligt, og du får det sjovt i processen. Det kan lære dig en del om at spille i harmoni med andre.

  1. Øv dig regelmæssigt

Den eneste måde at blive bedre til noget på er at øve regelmæssigt. Sæt tid af hver dag til at øve på dine trommer, selv om det kun er i 30 minutter. Jo mere du øver, jo bedre bliver du. Det kræver dedikation og tid for at blive bedre, men i sidste ende kan det bære frugt. Særligt hvis du drømmer om at spille professionelt eller starte dit eget band på sigt. Så det er bare med at komme i gang med at øve dig!

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.