Rejs og se sport samtidig; 3 gode destinationer til efteråret

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sponsoreret indhold

Hvis du skal ud og rejse til efteråret, så er det et oplagt tidspunkt at se efter sportsrejser. Der sker nemlig utrolig meget i efteråret rundt om i verden, og netop i 2022 kommer der nogle helt historiske sportsbegivenheder, som du ikke bør snyde dig selv for at opleve.

At rejse ud og se sport samtidig er ikke en ny ide, men det er en rejseform, som vinder mere og mere indpas i danskernes hjerter – og med god grund. Her får du nemlig den klassiske rejse til en fantastisk storby, hvor der venter et utal af kulturelle og gastronomiske oplevelser. Samtidig byder sportsrejserne selvfølgelig også på de største sportsbegivenheder. Det er bare helt noget andet at opleve sportsbegivenheden live fremfor at se den på tv, og det gælder uanset, om det handler om fodbold eller racerløb. 

 

Støt Danmark til VM i Qatar

 

Hvis du er fan af fodbold, så har du helt sikkert opdaget, at Danmark har kvalificeret sig til VM, som i 2022 afholdes i Qatar. Danmark scorede faktisk maksimumpoint i gruppen, og samtidig blev der ikke lukket et eneste mål ind i de første 8 kampe. Det har betydet, at Danmark faktisk var det første europæiske land, der blev sendt videre til slutrunden. 

 

Hvis du ønsker at støtte de danske spillere, så kan du med fordel se nærmere på en sportsrejse til Qatar, som i sig selv er en interessant by. Her vil VM blive afholdt, når slutrunden er overstået.

 

Oplev ægte amerikansk football i oktober

 

Er du i stedet til amerikansk fodbold, så kan du også glæde dig til efteråret. Amerikansk fodbold, eller NFL-kampe, byder på en hel fantastisk stemning på nogle imponerende stadions rundt om i verden. En NFL-kamp er også helt noget andet end fx en fodboldkamp, fordi der både er vilde fans, som hujer og jubler, musik til festen og selvfølgelig fantastiske cheerleaders, som står for underholdningen i løbet af kampen. 

Vil du kombinere en utrolig stor NFL-oplevelse med en fantastisk rejse til hjemlandet for amerikansk fodbold, så er du heldig. I efteråret går Cleveland Browns nemlig i kødet på Cincinnati Bengals i Cleveland. Det sker d. 31. oktober.

 

Se F1 i Milano og nyd solen 

 

Hvis der skal mere fart over feltet, så er det oplagt at tage til den solrige italienske by Milano, når Formel 1 løber af stablen på Autodromo Nazionale Monza. Banen stammer helt tilbage fra 1922 og byder på et væld af spændende sving, hvor der efterhånden er sket en del, og hvor der i 2022 igen bliver afholdt et fabelagtigt Formel 1 løb under den italienske sol.

 

Læs også: Formel 1 kalender

 

Autodromo Nazionale Monza er desuden Ferraris hjemmebane, og det betyder, at stemningen er helt speciel. Der vil hænge prangende røde flag overalt, og italienerne vil være spændte til bristepunktet. Banen sætter rammerne for et fantastisk løb og en fantastisk fest. 

 

Samtidig ligger banen selvfølgelig velplaceret, så du efter en lang dag med racerløb kan nyde den fantastiske italienske gastronomi eller besøge et utal af historiske lokationer. Byen emmer af historie og kultur, og byen ligger selvfølgelig centralt placeret, hvis du fx skulle ønske en solrig dag ved Como-søen.

Senest ændret Lørdag, 20 maj 2023 19:33

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.