Kultur og underholdning

KANONBOG: Når Robert Goddard sætter sig til tasterne, så sker der noget magisk. I "Når tavsheden taler" sker det igen.

LOTTO: En lottomillionær fra Odense, der vandt 9,9 millioner kroner i lørdags, vil nu forkæle sine venner og familie. Læger Uden Grænser skal også have en slat, og så skal nabolaget have en fejemaskine.

I UDKANTEN: Gyldendal genudgiver Erling Jepsens bog om et liv i Sønderjylland i 60'erne.

DEBUTROMAN: "For fædrelandet" er Jenni Linturis debutroman. Den er nomineret til mange priser i Finland og er blevet kaldt en af de mest lovende debutromaner i lang tid. Bogen er udkommet på forlaget Turbine.

GOD REJSE: Enhver god rejse begynder med at sætte sig godt ind i de steder, man vil rejse til. Igen i år er Polikens Rejsebøger et vigtigt redskab for turister.

MELLEMFORNØJET: Hvad vil du virkelig? Det er titlen på en bog om, hvordan man realiserer sin livsdrøm og dermed slipper for at være halv-glad.

GOD BOG: True Blood 123 - Til døden os skiller handler om Sookie og Sam, der har svært ved at koncentrere sig om arbejdet på Merlotte's efter de seneste voldsomme begivenheder.

POPULÆR: Lis Sørensen har tag i sit publikum, og allerede nu må DR Koncerthuset melde udsolgt til hendes koncert den 16. marts.

NY BOG: Vi møder dem hele tiden, og de fleste tænker måske ikke engang over det. Men de ser os, både når vi er værst, og når vi er bedst. Hvad tænker de egentlig om os?

SPÆNDING: Zach er Boy Nobody - en ung fyr uden navn og uden historie. Kidnappet som barn af 'Programmet' og uddannet til soldat.

GOD BOG: Den 13. november udkom kogebogen "Søren Gericke 50 år - 50 opskrifter, Jubilæumskogebog 1963 - 2013" med et forord af Søren Ryge Petersen.

SPÆNDING: Prins Milo når endelig frem til troldmanden Agrim, som skal ødelægge Blodtunge.

TV: YouSee præsenterer et helt nyt koncept i tv-verdenen nemlig TV med bland selv, hvilket betyder, at man nu frit kan bestemme, hvordan tv-pakken skal se ud.

MORSOM: Hvad gør man, når en veninde fejrer sin 60 års fødselsdag samme dag, som kæresten fejrer sin 30 års?