Kultur og underholdning

Republikken Island har aldrig haft en konge - men det forhindrer ikke nogen i at opføre sig kongeligt.

GOD BOG: EFTER TUSIND ÅRS FROMME BØNNER tegner billedet af Kina efter Mao, efter Den Himmelske Freds Plads.

Madlavning i mikroen
MAD: I 77% af alle danske husstande står der en mikrobølgeovn i køkkenet. Den bliver sjældent brug til rigtig madlavning.

KONGELIG MAD: Inspireret af det smukke Nordsjælland, og med meget mere end bare madopskrifter, er dette en kogebog for madelskere.


GOD BOG
: En journalist kommer på sporet af en hemmelig, historisk alliance med tråde helt op i gemakkerne på Amalienborg – den viden er FARLIG.

MUS: Hundrede værelser i papmaché, hemmelige rum, forrådskældre, køkkener, lofter og mus i alle aldre ...

SUNDHED: Min vej til et sundere liv af Anne Dorthe Tanderup. I bogen fortæller den tidligere professionelle håndboldspiller  om sit liv, og hvordan kun kom derhen, hvor hun er i dag.

GYS: Dansk forfatter debuterer med en blanding af uhygge og magi, som er svær at lægge fra sig med Dinas forbandelse.

REKORDER: Verden er forunderlig, når man går på opdagelse i den sammen med alle tiders ultimative rekordbog: Guinness World Records, der udkommer 7. oktober.

SUND KOST: Den internationalt kendte kok Michael Moore har levet med diabetes hele sit liv, og som 45-årig blev han ramt af et alvorligt hjerteanfald.

EVENTYR: Ghita Nørby har i mange år trukket fulde huse til arrangementer, hvor hun har læst op af HC Andersens eventyr, og spørger man til hendes favoritter, så holder hun især af de eventyr, hvor Andersen spidder os og viser de grimme sider af mennesket.

LÆRING: Forlaget Globe udgiver en rigt illustreret bog for børn om hajer og om, hvordan de lever - samt et samlesæt til den store hvide hajs skelet og krop.

FB: Alle kender Facebook! Verdens dominerende sociale medie er populært på tværs af generationer, landegrænser og kulturer. Virksomheder, politikere og organisationer bruger det aktivt, og det sociale medie har stor indflydelse på både den politiske og journalistiske dagsorden.