Kultur og underholdning

FÆLLESSKAB: Tilværelsen bliver aldrig den samme for fire mennesker, hvis liv flettes sammen i et fællesskab. Historien "Bare sammen" handler om fire vidt forskellige personer, der stik mod alle odds, kommer til at bo sammen i et helt specielt fællesskab.

MUSIK OG LØB: For at undgå datosammenfald med musikarrangementet NorthSide i 2015 bliver Aarhus City Halvmarathon afviklet på en ny dato søndag den 21. juni 2015.

LOTTO: To mega-heldige vindere i henholdsvis Odense og Pandrup kan nu kalde sig millionærer.

MUSIK: Forskellige danske medier har været ude med rygter om, at musikbegivenheden NorthSide er på vej til København. Det passer ikke.

MOTION: Føles din krop som om den er ved at gå i stykker, når du klatre, løber, springer eller bare bevæger dig lidt hurtigt?

SLANK: Hvis man er på jagt efter sunde, lækre opskrifter, der mætter, øger forbrændingen, hjælper til et stabilt blodsukker og smager godt, så er bogen "Protein" et godt bud.

MILLIONÆR: Et eller andet sted i Danmark går der en intetanende mangemillionær rundt.

TØRRE TAL: Når mindre erhvervsvirksomheder skal bogføre, så er det ofte ikke med glæde - det virker tværtimod overvældende.

MUSIK: Lige nu hamrer musikfestivalerne gennem Danmark og støjniveauet kan nærmest mærkes i maven, der lystigt fyldes op med fadøl.

INNOVATION: Listen Louder er en lille bog, men budskabet er stort. Den handler om at "lytte højere" og om innovation.

EVENTYRLIGT: Lørdag den 2. august spiller forestillingen "Familiemusicalen Rasmus Klump – på eventyr" i Glassalen i Tivoli.

BOG TIL FERIEN: Vi bliver født med et gyldent håb, som vi ikke må miste ligesom i Gasolin sangen.

DANMARKS FORTID: Interessen for kongerigets historie og fortid har aldrig været større.

BØRNEBOG: Monstret i skoven handler om drengen Mats, der sammen med sin far og mor og bedste ven Rosa Jensen bor i en lille landsby. Landsbyen er omgivet af marker og skov, og lige i skovbrynet ligger Mats' hus.