Kultur og underholdning

Coca-Cola ZERO SUGAR opfordrer danskerne til at prøve noget nyt og udleve deres drømme. Derfor kan man fra fredag den 2. marts til og med søndag den 4. marts deltage i en konkurrence om at få sit højeste ønske opfyldt. Det eneste man skal gøre for at deltage er at aflevere sit ønske i toppen af en 10 meter høj Coca-Cola flaske.

Selvom feriens primære formål ikke er at lægge billeder på sociale medier, er det jo altid meget dejligt, når notifikationerne boomer med likes og positive kommentarer. Her er en bloggers råd til, hvordan du tager det perfekte feriebillede.

Vores allesammens barndomsven, Alfons Åberg, som altid kom ud for store og små livskriser, flytter hjemmefra og kommer nu for første gang på museum. Fra den 11. februar til den 15. april kan man på Nordiske Akvarelmuseum se alle skitserne og tegningerne, der ligger til grund for den populære børnebogsfigur.

FORESTILLINGEN "O" I LAS VEGAS: Vandklovne, gymnastiske øvelser i luften, på gulvet og i vandet samt flyvende mænd og kvinder – dette og meget mere fås i Las Vegas ved et af de store shows.

Fra kasten med kugler til kolde temperaturer og vinterfrakker – en tur i det københavnske natteliv behøver ikke altid at være det samme. Vælg i stedet en alternativ bar, der sætter gang i festen.

EN COOL HOVEDSTAD PÅ FLERE MÅDER: Man siger, at København er bedst, når det er varmt. Men i de kolde vintermåneder forvandler hovedstaden sig til en verden fuld af sjove vinteraktiviteter.

Er du også træt af at lytte til det samme gamle radioindhold? Ved at lytte til podcast kan du skære alt det unødige væk og lytte til det, som interesserer dig. Men med flere tusind podcast kan det være svært at vide, hvor man skal starte. Her er Fritidsmagasinets guide til de nogle af de bedste.

GAMMELDAGS JULEHYGGE: Da vi kommer ind på gårdspladsen, der er omgivet af fire huse på Møllegården, bliver vi mødt af duften af gløgg, æbleskiver og pandekager. Desuden er der duften af gran fra fine juletræer - nordmannsgran, der står langs muren af den ene af de stråtækte længer.

JULESTEMNING: Vores haveekspert, Aage Krogsdam, er kommet i julestemning og fortæller her, hvad der primært 'trigger' det:

ANMELDELSE: Streaming har bidt sig godt fast i danskerne, og der findes flere streamingtjenester end nogensinde. Med nyhedssitet – Streamania – kan man hurtigt og let navigere rundt i de store mængder titler og sikre at ens overblik hele tiden bevares.

KØBENHAVN: Tivoli Hjørnet og Tivoli Food Hall har officiel åbning 17. november, og hermed er en stor drøm gået i opfyldelse for Tivoli, som har arbejdet for og på projektet i 14 år.

STRESSFRI: Igennem livet kan man opleve en følelse af stress. Det kan være svært at vide, hvordan man bedst muligt afstresser sig selv, men nogle anbefaler at læse bøger.

EN GOD BOG: Noget af det bedste ved ferie er, at man kan trække stikket ud. Vi elsker de dage, hvor man ikke behøver at tjekke arbejdsmailen eller altid have mobiltelefonen ladet op, hvis nu der var nogen, der skulle have fat i en. De dage, hvor man bare kan være sig selv – og gøre lige dét - man har lyst til.

KROPSBEVIDSTHED: Denne bog er til dig, der drømmer om at ?nde roen og balancen i dig selv, at blive sundere og stærkere og at droppe alle de stressende tanker om, hvordan du burde se ud.