Kultur og underholdning

DRENGEBOG: Bogen "Ulvehjerte" er en rigtig drengebog for raske knægte mellem 11 - 14 år.

LYSTFISKERI: Ny fiskeguide skal få flere lystfiskere til Lillebælts mange, gode fiskepladser. Guiden, der er lavet af blandt andre Kolding Sportsfiskerforening og Fredericia Sportsfiskerforening, ligger hos turistbureauer, aktivitets- og overnatningssteder i området omkring Lillebælt.

NY LIVSSTIL: Barsel er begyndelsen til en tid fyldt med bekymringer og store forventninger – i en helt ny hverdag.

SPRINT: Thomas Reckmann, der er tidligere sprinter på eliteplan og journalist, har skrevet denne bog om, hvordan du kan forbedre din løbetid ved at forbedre din løbeteknik.

ROSKILDE: I Roskilde varmer spillestedet The Big Bang op til årets festival med kanon coverbands til koncerten Roskilde Warm-Up lørdag den 7. juni.

GOD BOG: Efter et brutalt og voldeligt overfald bliver Alex Prévost smidt ind i en hvid varevogn. Kidnapperen efterlader hende nøgen i et bur flere meter over jorden i en forladt fabriksejendom. Sådan begynder Pierre Lemaitres fængslende roman.

SØRØVER: Viaplay har haft premiere på Crossbones med dobbeltafsnit, der blev vist få timer efter premiere i USA - hvilket er hele essensen i det nye koncept Viaplay Premiere.

BLOGGER: Kan man skabe en ny identitet på nettet - uden omkostninger? Det er spørgsmålet, der går igennem Jacob Rosendal nye blog-roman, der udkommer på forlaget Turbine i dag.

ØL: Normalt så skåler man i bryggeriernes ganske udmærkede øl, men fornøjelse ved at gøre det med sit eget hjemmebryggede øl er bare større.

HISTORISK TEATER: Blod, sang, latter, brag og røg - 1864 bliver nærværende i teaterstykke, der vil udspille sig mellem husene på Frilandsmuseet. Der er indkaldt til krig og kærlighed i den sønderjyske forfatter Erling Jepsens tragikomiske stykke "1864 - den sande historie".

SÅ ER DER LAGKAGE: De 50 lækreste opskrifter fra Den Store Bagedyst 2012 er blevet samlet af Stefan Rodbjerg Jacobsen i bagebogen "Stefans Bageværksted".

TALENT: Den 16-årige Julie Bjerre, som vandt talentshowet mentor sidste år udsender sin første single den 26. maj. Julie har brugt en masse tid på "Zero", men det har været alle anstrengelser værd.

LILLE OG VÅGEN: Siden lille David afklapsede store Goliat på en mark i det gamle Palæstina har deres navne fremkaldt historien om kæmper og underdogs.

DRIK: I en ny bog giver Louisa Lorang lækre opskrifter på delikate og læskende juicer, smagfulde smoothies, lækre shakes og sunde juicepops, der giver energi og vitaminer.